Senaste nytt 11 juni

Först vill jag be folk sluta tjata om att jag ska uppdatera. Om ni inte uppskattar det jag gör så leta själva efter information. Jag har ett jobb, skola och en fritid som tar sin tid. Jag ska försöka hålla er uppdaterade men det är jävligt svårt när det händer så lite eller att samma rykten upprepas.


Moratti har sagt att han vill ha minst 70 miljoner euro för Zlatan, men nu skriver spansk media att en övergång är nära där Inter kommer få Eto'o + 10 miljoner euro. Sen när blev Eto'o värd 60 fucking miljoner euro? Här är sex orsaker till att detta rykte är bara ett rykte och kommer förbli det:

1) Det är jävligt konstigt att Moratti helt plötsligt väljer att sänka sina krav efter att hela tiden sagt att han inte vill sälja Zlatan.
2) Eto'o kontrakt går ut nästa år, hur i hela friden kan Moratti gå med då på att "betala" 60 miljoner euro för Eto'o när han kan komma helt gratis nästa år?
3) Inter får endast 10 miljoner euro för Zlatan, visserligen en spelare emellan, medan Real pundar ut hela 70 miljoner euro för en sämre spelare de senaste två åren. Det känns lite märkligt.
4) Det Zlatan tjänar i Inter vill han då ha kvar när han skriver på för Barca. Detta kommer aldrig Laporta gå med på då Zlatan kommer tjäna mer än spelare som Messi, Henry, Iniesta och Xavi. Moratti är inte heller villig att betala Eto'o samma lön som han begär för en övergång till Inter.
5) Övergången måste slutföras innan den 30 juni eftersom lagen då ska presentera sina budgetar. Att övergången har hållit på i 20 dagar kan låta mycket, men det är väldigt lite när det handlar om en såpass stor övergång.
6) Inter har officiellt dementerat att man förhandlar med någon klubb.

Nyhetsblaskan tuttosport skriver att Cruz är nära en övergång till Palermo. Zenga vill ha Interspelaren som kommer gå gratis då hans kontrakt går ut.

Yaya Toure verkar vara allt närmare Inter, skriver FcInterNews. Barcelona sägs ha kommit överrens med Liverpool om argentinaren Marscherano, vilket gör att Yaya kommer få mindre speltid.

Maicons agent/advokat, Antonio Caliendo, förnekar att Maicon ska ha sagt till Gazzettan att han vill lämna Inter. Han säger följande til Sky Sport: "Jag förnekar hårt att Maicon bett om att få lämna Inter. Jag tror att någon vill hetsa upp det hela för att skapa en obalans i laget. Maicon har klart och tydligt sagt att han vill stanna kvar i Inter och vinna allt". Han säger också att Maicon aldrig bett om att få en löneförhöjning. "Jag vet att han aldrig bett om att få högre lön och bryr sig inte om vad andra tjänar. Är han avundsjuk på Ibras lön? Absolut inte!". Han avslutar med att säga att det inte är ingen ide att diskutera andra klubbar.

Santon fick spela 65 minuter i Italiens 4-3 vinst mot Nya Zeland. Han spelade bra och ses som ett allvarligt hot om en startplats på högerkanten i Confederations cup samt VM.

Kommentera
Postat av: Max

Orsak 6) Inter har dementerat just detta speciella rykte på sin officiella hemsida :)



Hoppas inte vi köper Yaya Touré. Han är inte ens särskilt ung.



Skönt att Santon fortsätter leverera! Han kommer lätt komma över 100 caps för Italien!

2009-06-11 @ 00:25:51
Postat av: F

Korrekt max. Det är korrigerat nu :)

2009-06-11 @ 00:58:06
Postat av: Interista-4ever

Bra nyheter Fuo! :D

2009-06-11 @ 13:01:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback