Förlåt för dålig uppdatering!

Har redovisning och opponering av mitt examensarbete på måndag, därav det dåliga uppdaterandet.

Hoppas ni kunnat följa det på annat håll och jag kommer göra en stor uppdatering imorgon :)

Senaste nytt, inget nytt

Står väldigt still på Inters mercato. Utöver Milito och Motta har inget nytt kommit upp förutom att Qaresma tydligen ska till Genoa. Mer att följa.

Finns bara en Il Capitano!


Senaste nytt - 25 maj 13:00

Cruz verkar inte få förlängt kontrakt och Panathinaikos har hört av sig till Cruzs agent, skriver FcInterNews.it.

Recoba, som är i Milano för att gratta Moratti och spelarna i Inter, kan komma att hamna i Italien efter sommaren. Klubben som visat intresse är Parma, som vill förstärka nu när de har gått upp till Serie A.

Arnautovics agent gav en intervju till FcInterNews där har berättar att hans klient inte ska till Chelsea och att de har kommit överrens med Inter om ett pris på spelaren. Det som saknas är endast underskriften som kommer att ske denna vecka, säger hans agent till FcInterNews.it.

Motta ligger illa till. Efter slutsignalen mot Torino retade han upp (vem annars?) Torinos bänk. Om de finner honom skyldig så kan han vänta sig en lång avstängning som går långt in på nästa säsong med Inter.

Kommentar:
Bra jobbat Motta!

Cagliari 2-1 Inter

PLUS
  • Jimenez var helt okej. Man ska inte glöma att han har kommit från skada alldeles nyligen.
  • Zlatan har chansen att bli skytteligavinnare. Vi får hoppas att han blir det.
MINUS
  • Visst, vi har vunnit ligan, men lite jävla inställnig behöver man väl inte kräva?
  • Toldos utsparkar var perfekta - för motståndarna. Grande Toldone!

Målskyttar: Ibrahimovic 8, Cossu 34, Acquafresca 71.

Cagliari: 22 Marchetti; 14 Pisano, 6 Lopez (13 Astori 81), 21 Canini, 31 Agostini; 23 Fini (10 Lazzari 62), 5 Conti, 18 Parola (8 Biondini 55); 7 Cossu; 27 Jeda, 9 Acquafresca.
Avbytare ej använda: 24 Lupatelli, 25 Matheu, 26 Mancosu, 30 Ragatzu.
Tränare: Massimliano Allegri.

Inter: 1 Toldo; 39 Santon, 16 Burdisso, 23 Materazzi, 26 Chivu (36 Bolzoni 75); 14 Vieira, 19 Cambiasso, 4 Zanetti; 11 Jimenez (33 Mancini 67); 8 Ibrahimovic, 9 Cruz (45 Balotelli 60).
Avbytare ej använda: 22 Orlandoni, 2 Cordoba, 21 Obinna, 25 Samuel.
Tränare: José Mourinho.

Domare: Gianpaolo Calvarese (Teramo).

Varningar:
Chivu 73.

Senaste nytt - 24 maj 14:45

Hernanes agent säger till Calciomercato.it att Inter ännu inte kontaktat honom angående Hernanes, men att han tror att klubbarna förhandlar. Han säger också att de klubbar som visat ett konkret intresse i hans klient är Bayern Munchen och Napoli, som kontaktat agenten direkt.

Trots att Arnautovics agent säger att hans klient har valt Inter och att de ska skriva på ett kontrakt i början på nästa vecka, så har Chelsea lagt in ett sent bud, skriver Calcionews24.it.

Holländska Telegraaf bekräftar att Inter är ute efter Sneijder. Sneijder bekräftar också att han vet om Inters Intresse. Fortsättning följer...

Inte så mycket nytt från de italienska medierna

Senaste nytt - 22 maj 15:00

Sportmediaset skriver att Branca har träffat Tevezs företag för att diskutera en framtida övergång. Samtalet skedde i Milano. Dett kan bero på att de vill försäkra sig om Tevez ifall Zlatan skulle dra till Real Madrid. Men ännu är det oklart om varför de träffades.

Ancelotti säger till Chelsea att han endast går över om han får med sig Maicon. Rapporteras att ett bud på 20 miljoner £ ska kunna vara nog för att övertyga Inter. Detta skriver engelska Daily Star.

Jimenez ser ut att bli utlånad till Parma den kommande säsongen.

Nu har Genoa satt in en stöt på Crespo, där de slåss med Fiorentina om spelarens signatur, skriver Gazzettan.

Paolo Fabbri gav en exklusiv intervju till FcInterNews angående Acquafresca där han säger att Inter och Genoa kommit överrens om ett delägarskap men att det inte än är säkert om han kommer stanna i Genoa eller lånas ut till ett annat lag. Men att klubbarna definitivt kommit överrens om ett äga spelaren 50% var.

Inter har som bekant visat intresse i Carvalho Men nu säger spelaren att han inte vill lämna Londonklubben, skriver FcInterNews.


I en lång intervju med Sky bekräftade inte Mourinho enbart sin position i laget även nästa säsong, utan talade även om framtida övergångar.

"Ricardo Carvalho är en av de bästa centrala försvararna i världen. För ett år sedan var det omöjligt att värva honom. Nu tror jag att det är möjligt. Jag tycker också om Quagliarella. I Milito och Motta har vi nu två viktiga spelare hos oss. Vi spelade med Ibra och vi hade aldrig en andra anfallare som tillräckligt kompletterade Ibra i anfallet. Jag tror för vårt 4-4-2 att Milito kan bli en viktig faktor, inte bara för de mål han gör, men också för den typen av spel han spelar. Med Thiago Motta kommer vårt mittfält att vara mycket mer kompakt och kraftfullt. Det finns en central försvarare med egenskaper som skiljer sig från dem vi redan har i laget. Jag är bekymrad av uppspelen från backlinjen. Vi har bra spelare, men vi måste ha säkrare uppspel.

Arnautovic är en verklig möjlighet för oss eftersom han är ung. Han har stor potential att bli en viktig spelare. Och så, laget behöver en nr 10. Stankovic gjorde ett fantastiskt jobb, men vi behöver honom till en annan position. Vi talar om Cassano, men jag vet inte om nr 10 skulle vara perfekt, jag ser honom som anfallare. En nr 10 bör kunna ta ett defensivt arbete också och jag vet inte om Antonio har disciplinen att göra det defensivt. Det är en otrolig talang som jag älskar så mycket."


Intervjun gjordes av Sky

Senaste nytt - 21 maj 15:38

Arnautovic är klar enligt TMW. Han ska bara skriva på kontraktet.

Milito och Motta är klara enligt Genoas presdent. Inget är dock ännu klart på lagens officiella hemsidor. När  det står där så är det klart.

Daily Express skriver att Chelsea vill ha 24 miljoner € för Carvalho och Mikel.

Quagliarella har sagt till Gazzettan att han drömmer om att få spela i Inter.

Real Madrid vill ha Maicon för 250 miljoner kr. Ska man skratta eller gråta åt detta rykte?

Real Madrid vill även ha Mourunho, men Mourinho har sagt att han kommer stanna kvar i Inter även kommande säsong.

Inte så mycket nytt därav lite text. Mer uppdatering ikväll.

Vill du få en gratis Intertröja?

Expekt.com erbjuder alla sina NYA kunder på en ny Intertröja om man sätter in minst 100 kr och spelar ett spel för dessa. Tröjan skickas fraktfitt till dig inom 14 dagar. Inte många tröjor kvar. Jag ska beställa min nu :)

Hjälp en fattig student genom att bli medlemmar på Expekt.com här och gör din instättning. Klicka på annonsen till höger under menyn.

Så här gör du för att få tröjan:
1. Registrera dig som ny kund hos Expekt.com
2. Ange följande kampanjkod i rutan hänvisningsadresskod: ”EXPINT” följt av S, M, L eller XL beroende på vilken storlek du vill ha på tröjan. Exempel:

Vill du ha Small: EXPINTS
Vill du Medium: EXPINTM
Vill du ha Large: EXPINTL
Vill du ha X-Large: EXPINTXL

3. Lägg ett valfritt spel för 100 kr
4. Tröjan skickas hem till dig inom 14 dagar

Tack på förhand!

Startelvan i slutet på Augusti?

24oreSport gissar hur Inters startelva kommer se ut när ligan drar i gång. De tippar följande (nya spelare med FET stil:

Inter (4-3-3):

Balotelli - Milito - Zlatan

Cambiasso - Fabregas - Motta

Chivu - Alves - Samuel - Maicon

Julio Cesar


Daily Mail skriver att Arsenal vill ha Balotelli om Inter vill ha Adebayor. Det sägs att de är bererdda att erbjuda honom ett femårigt kontrakt på 3 miljoner € per år.

Senaste nytt - 20 maj 13:03

Allt verkar vara klart mellan den nya Zlatan, Arnautovic från Twente, och Inter. Han kommer kosta 13 miljoner € och kommer tjäna 2 miljoner € per år i fem år, skriver Courier Sport, Corriere dello Sport. Han har kommit överrens med Inter och nu måste Inter komma överrens med Twente. Fifa agenten Claudio Vigorelli har sagt till Corriere dello Sport att ett möte har ägt rum med Inters representanter. "Jag har pratat med Inter och nu ska de två klubbarna bara komma överrens om ett pris" säger han.

Carvalho ryktet tar fart igen. Mourinho sägs ha hört av sig till Peter Kenyon om spelaren men han vill inte prata med Branca och Oriali förens den nya tränaren säger sitt om spelaren. Inter vill ha Bruno Alves, men Porto vill ha makalösa 30 miljoner € så att Inter kommer istället försöka på Carvalho, som kan istället komma för 5-6 miljoner €. Detta skriver Corriere dello Sport.

Quaresma kommer återvända till Inter, säger Mourinho.

Byte mellan Eto'o och Zlatan? Det kan bli verklighet i sommar, skriver Gazzettan.

Tyvärr verkar det som att Motta kommer att komma till slut. Genoas president, Preziosi, säger i en intervju till Corriere dello Sport att det är svårt att behålla Milito och Motta när en klubb är så intresserad. "Inget är ännu påskrivet, men Motta har på senare dagar kommit långt i förhandligarna med Inter. Är Aqcuafresca inkluderad i Milito övergången? Det får vi se", säger han. I dagarna kommer ett möte hållas mellan Moratti och Preziosi och det skall handla om ganska stora summor för båda spelarna, skriver Corriere. Även Acquafresca förväntas helt bli ägd av Genoa.

Mottas
agent, Dario Canovi, gar en exklusiv intervju till TuttoMercatoWeb.com:

Är Thiago Motta redan en Intespelare?
 "Det får Inter eller Genoa säga, inte jag".

Prezioso har sagt att övergången är klar
"Då är jag glad. Jag har redan ringt Inter och vi kommer att skriva på kontraktet. Det har ännu inte gjorts".

Det har snackats om att andra klubbar utanför Italien hört av sig angående Motta?
"Jag har inte hört något. Iså fall har de talat med Genoa direkt men inte med oss".

Nu när Inter får Motta och Milito, kommer de bli ännu starkare i Italien?
"Två stora köp. Redan i år har han (Mourinho) vunnit mästerskapet enkelt. Den italienska ligan är svår, men Inter är fortfarande i laget att slå".


Kommentar
: NEJ, NEJ, NEJ, NEJ, NEJ, NEJ, NEJ, NEJ, NEJ, NEJ, NEJ, NEJ, NEJ! Inte Motta för helvete.

Intressant fakta: Statistik i massor

Visste ni att vi har noll förluster på hemmaplan? Det visste ni säkert, men visste ni att vi har släppt in de flesta målen i matchnimut 61-75 och att vi har hela 12 vinster med ett måls skillnad? Inte? Klicka på bilden bredvid så får ni upp en fullständig statistik. Klicka på bilden till vänster för att förstora.

Senaste nytt - 19 maj 17:03

Zenit har enligt Football News 24 bett Inter om en prislapp på Quaresma. Det sägs att den ryska klubben just nu letar efter en ersättare till skadade Danny.

Adriano
säger att han är lycklig och detta tack vare Inter. Han säger också att han blev väldigt rörd när Julio Cesar och de andra spelarna bar hans tröja och att han känner sig fortfarande som en i laget. Han tillägger också att han var med och vann den scudetton.

Chockrykten
säger att anledningen till att Maicon inte var med och firade ligaguldet berodde på att han just nu befann sig i Madrid och hade möte med Perez. Hur sant detta är vet ingen. Detta enligt Corriere.

Vidic
till Inter? Om man får tro TMW. De skriver att Mourinho är en stor beundrare av försvararen och vill gärna ha honom till Inter. Dock så lär det inte bli billigt då han är en av världens bästa försvarare. Jag ser inte varför United skulle vilja sälja honom.

Ryktet
om Arnautovic är inte bara ett rykte, säger hans agent. Han säger att intresset från Inter är äkta. Vad är priset på hans klient? Ca 11-12 miljoner €. Detta enligt en intervju med hans agent på TMW.

TMW
skriver att man nu klarlagt Inters transferövergångar i sommar. De är en back - Vidic, en mittfältare - Motta, två anfallare - Milito och Arnautovic.

Kommentar: Hopp, då får vi vänta ytterligare år innan vi vinner CL. Jävligt kul...

Jag fattar inget!

Helt ärligt, vad fan är det som händer? Kan någon svara på det? Jag vet inte hur lätt Moratti och CO tror att det blir att vinna CL kommande säsong, men jag talar nog inte för mig själv när jag säger att det är förbannat svårt att vinna CL, som vi har fått uppleva. Så många gånger har vi haft hopp och så många gånger vi har blivit besvikna – år efter år. Varför görs inget åt detta? Jag fattar inget!

Spelarna som ryktas till oss är ju patetiska. Kom igen! Hur i helvete ska Motta vinna CL åt oss? Han är i praktiken klar tillsammans med Agüero… nej, ursäkta, jag menar Milito så klart. Vad hände med Mourinhos framtida Inter helt plötsligt? Man ger istället bort en av ligans största anfallstalang i Acquafresca och målvaktstalang i Viviano. Hur tänker dom? Jag fattar inget!

Inter har, sen Veron stack, spelat ett rakt spel med långbollar på anfallarna. Varför? Jo, för att tre stycken träben på mitten inte kan göra något vettigt av bollen. Visst, Cambiasso kan passa framåt, DÅ OCH DÅ. Stankovic spelade över sin förmåga en säsong och det gick bra. Men vad hände sen? Han har inte varit sig själv sen dess. Zanetti och Muntari är krigare som inte kan slå en 5 meters passning på djupet. Detta har varit uppenbart i flera år. Vad är det med Inter och träben? Jag fattar inget! Lag som vinner Champions League har en spelfördelare av klass. Kolla bara på finallagen i årets upplaga av CL. Messi vs. Ronaldo. Vem fan har Inter att sätta emot? Den enda som kan komma nära dessa är Quaresma, för inte fan kan Figo ge oss en Europatitel? Klart som fan att han inte kan. Han klarar inte mer än 45 minuter längre. Figo ska dock ha all cred alla gånger han ställt upp och inte klagat på speltiden. Men varför försöker Inter inte köpa en spelfördelare? Varför släppte man Riquelme ur siktet? Jag fattar inget!

Jag hoppas att Milito och Motta inte går igenom. Inte nog med det. Mikel är på väg, ännu ett träben som inte kan slå en femmeters passning framåt. Hur tänker Mourinho? För jag antar att det inte är Moratti som väljer vilka som ska köpas in!? Okej att Mancini och Quaresma köptes in. För de VAR helt okej spelare förut, sen blev floppen ett faktum och vi har lidit så många matcher utan en spelfördelare som kan fördela bollarna och styra matchtempot. Det är uppenbart nu och även Mourinho har gått ut i pressen och sagt det. Ändå vill han ha Motta och Mikel? Jag fattar inget!

Min Mercato
Innan jag pratar om nyförvärv så ska jag prata om vilka som ska lämna och varför. Jag hoppas att Mancini lämnar för han har inget i Inter att göra. Vi kan säkert få 10 miljoner €. Real är och har varit intresserade (fattar inte varför) och jag hoppas han sticker. PSG vill ha Vieira och han själv säger att han kan tänka sig flytta tillbaka till frankrike. Priset på träbenet? Ca 5 miljoner €. Han är inte värd mer och det vet redan alla.

Nu har vi 15 miljoner € utöver de 35 som väntas läggas på Aguero… nej, nu drömde jag igen, jag menar självklart Milito och Motta. Nu har vi 40 miljoner €. Fiorentina kommer säkerligen köpa Burdisso som de visat intresse för flera gånger. Där kan vi skrapa ihop 10 miljoner €, men jag säger 8 miljoner € för att gardera mig. Nu har vi 48 miljoner att shoppa spelare för. När Adriano rev sitt kontrakt fick Inter helt plötsligt extra 15 miljoner € tack vare att man inte betalar hans lön längre och om Vieira lämnar för PSG så betalar vi inte hans dyra lön längre. Då han har ett år kvar (går ut 2010) så tjänar vi extra 5 miljoner € på hans kontrakt.

Nu har vi plötsligt 68 miljoner € i kassan. Säg då att vi säljer Suazo för 15 miljoner € till City som visat intresse. Detta betyder 83 miljoner € och jag blir förvånad om inte Moratti lägger ut minst 17 miljoner € från egen ficka vilket betyder att vi är uppe i 100 miljoner €. Vilka ska köpas nu? Definitivt en spelfördelare. Det måste vi ha. Jag kör på realistiska övergångar och säger Sneijder för 25 miljoner €. 75 M€ kvar. Aguero 40 M€, 35 kvar. Mikel 15 M€, 20 kvar att lägga på någon bra back. Bruno Alves för 20 M€ låter bra.

Sålt:
Adriano
Suazo
Figo
Vieira
Burdisso

Köpt:
Agüero
Sneijder
Mikel
Bruno Alves

Fart, fantasi och målfarligthet. Allt vi saknat har vi här. Men vi kommer istället hamna med Milito, Motta och säkert Mikel. Jag fattar inget!



Önskeelvan:

Agüero - Zlatan

Sneijder
Muntari - Cambiasso - Zanetti

Santon - Samuel - Alves - Maicon

Julio Cesar



Istället kommer vi ha denna:

Milito - Zlatan

Cambiasso - Motta - Zanetti
Mikel

Santon - Samuel - Cordoba - maicon

Julio Cesar



Vad tror ni?

Senaste nytt - 18 maj

  • Calciomercato.it rapporterar att Milito är i Milano på middag - tillsammans med Juventusägde Cricito, vad nu det kan betyda.
  • Moratti: Zlatan är med oss till 90% även nästa år. Varför var han inte och firade med oss igår? Han är inte den typen som firar. Detta kommer självklart böra spekuleras vilt bland diverse sidor.
  • Thiago Motta och Milito för paketpris? Ja, så lyder det enligt sussidiario.net. De säger att om Inter vill ha råd med båda spelarna så måste de köpa dem på samma gång. Annars blir det för dyrt att köpa dem styckpris. Genoa vill ha 22 miljoner € för Milito och 15-18 miljoner € för Motta. Paketpriset sägs ligga på 35 miljoner € PLUS halva Acquafresca, hela kontraktet av Viviano samt Bonucci.
  • "Om Balotelli inte gjort mål där hade jag dödat honom", skämtade Zlatan i en intervju efter slutsignalen.
  • Pablo Fabbri säger till 24oredisport.com att han har pratat med Inter och att de ska höra av sig efter firandet men senast på fredag, för att diskutera Acquafrescas framtid. Han har dock inte hört något av Genoa än.
Kommentar: Köper Inter Milito och Motta så kan vi hälsa hejdå till CL bucklan. Mediokra lirare vinner man inte mer. Okej Milito som är helt okej, men Motta :S Kom igen för fan Inter. Det finns bättre. Rensa truppen och samla pengar och köp bättre spelare på mitten, för det behövs fart, inte träben.

Säsongen i bilder

Klicka på bilderna för större bild och njut!



Mourinho: Han måste ha falskt pass!

“The player who surprised me the most is Zanetti.
I think he must have a fake passport.
There has to be some mistake, he's got to be 10 years younger!
He's just incredible.”



Tänkte lägga upp bilder som varit signifikativa under årets säsong. Så kika in ikväll och imorgon. Kommer vara mäktiga bilder.

Bilder från firandet!


Senaste nytt - 17 maj 16:23

  • Valentino Rossi säger "Grattis Inter! Nu ska vi vinna CL".
  • Balotelli: "Matchen mot Siena är mycket viktigt eftersom Milan fortfarande är bakom oss", sa en ironisk Balotelli till Corriere. Grande Balotelli!
  • Moratti tillägnar denna scudetto till sin far, Angelo.
  • Figo lägger av med fotbollen efter denna säsong och jag säger ett stort tack för dessa fyra åren.
  • Inter har visat intresse i Lanus anfallare Eduardo Antonio Salvio, som är född 1990 samt 20årige spelfördelaren Javier Pastor, som spelar för Hercules. Detta skriver FcInterNews.it.
  • Inter har ännu inte kommit överrens med Genoa om Milito. Moratti är inte villig att betala 25 miljoner € som Genoas president vill ha och han kan vända sig mot Drogba, som kan komma för mellan 15-18 miljoner € istället, skriver TMW.
  • Det går rykten om att Moratti kanske värvar en spelare från den Spanska ligan. Det handlar inte om Messi eftersom han har en utköpsklausul på 120 miljoner €. Dock så vet man aldrig. När en reporter frågade Zico får många år sen om han någongång skulle spela för Udinese, så sa han "Ja, när jag blir tomten". Han köptes senare av Udinese. Detta skriver Il Giornale.
  • Vieira har sagt att han kanske lämnar inter i sommar för PSG. "Man vet aldrig" sa han till Telefoot.
Kommentar: Vem blir spelaren från Spanien? Jag tror på Silva eftersom Inter är ute efter först och främst Milito, och sen om han inte kommer så Drogba. Tror inte Villa kommer och Messi är för dyr. Men man vet ju aldrig. Vad tror ni?

CAMPIONI D'ITALIA !

Känns fruktansvärt skönt! Känslan är obeskrivlig. Fjärde raka scudetton och det med all rätt och helt rättvist. Skönaste videon (se på HQ)


Senaste nytt - 15 maj 15:25

  • Crespo är klar för Fiorentina. Han säger att han är 12 år försenad. Sommaren 97 försökte Fiorentina värva honom men Parama hade mer pengar och han hamnade då i skinkstaden.
  • Nyckeln till att få Melo stavas Burdisso. Fiorentina har länge visat intresse och Inter sägs vara beredda att erbjuda Burdisso + 15 miljoner €. Fiorentina visade intresse förra sommaren och i januari en önskan om att värva Burdisso. Detta skriver Gazzettan. Dock så är Real Madrid och Arsenal också intresserade av spelaren. Övergångsklausulen som Melo skrivs ha, på 22,5 miljoner € är bara påhitt, enligt hans agent Rodriguez. Han säger också att han vet att klubbar är intresserade i hans klient, men att ingen klubb ännu har kontaktat honom.
  • Materazzi väntas lämna Inter i sommar. Han säger att han vill spela VM 2010 och då betyder det att han måste få kontinuerlig speltid. Dock påängterar han att han älskar Inter, dess färger, staden Milano och att han är nära alla anställda hos Inter. Hans agent Morabito säger till Sky att han kan lämna Inter för en klubb i Italien, men även utomlands.
  • Corriere skriver att Inter vill ha Quagliarella och Drogba. Hm...
  • Maxwell är skadad och missar matchen mot Siena på söndag.


Kopplar av
Adriano kopplar av på stranden i Rio


Senaste nytt - 14 maj 20:55

  • Fernando Hidalgo gav en exklusiv intervju till TuttoMercatoWeb där han blev intervjuad av Raffaella Bon. Hidalgo berättar att han träffade Inters representanter igår där allting har gått bra i förhandlingarna. Han säger att de ska träffas en gång till för att diskutera en övergångskostnad med Genoa. Ifall allt går bra i förhandlingarna så kommer Milito stanna kvar i Italien och Inter. Annars säger Hidalgo att Engelska klubbar har visat intresse men att han bara tänker på Inter i första hand.

    De diskuterade även Estudiantes högerytter Angeleri. Hidalgo säger att Inter är intresserade och att han tror att han kommer hamna i Italien. Även Lazio och Palermo har visat intresse. Han kommer kosta ca 4 miljoner €.
  • Maicons agent säger till Calciomercato.it att Real Madrid har Maicon högt på deras lista nu när Perez kommer bli president.
  • Muntari säger att han kommer stanna i Inter. "Jag är dum om jag lämnar Inter" säger han till Inter.it.
  • Makelele sägs ha kontaktat Vieira angående en flytt till Frankrike och PSG. Vieira väntas lämna Inter i sommar och nästa klubbadress kan bli PSG.
  • Igår rapporterade calciomercato.it att Branca sågs i Rom. Nu rapporterar även Sky Sport 24 att man sett Branca idag utanför samma hotell. De skriver att Branca varit och diskuterat Cassano och Palombo.

Kommentar:
Vad betyder detta att Milito kommer? Det går knappast att spela 4-3-3 med så pass bra anfallare. Ska vi lira 4-3-1-2 så MÅSTE MÅSTE MÅSTE vi köpa in en playmaker och ingen trequarista har ens ryktats till Inter. Eller om Mourinho kör med en renodlad ytter (Silva, Robben), Zlatan i en fri roll och Milito som målgöraren? Ja, vad tror ni? Kan det funka?

This day in Inter history...

...spelade några stora (nåja) spelare sin sista match i Intertröjan. Dessa var Veron, Pizarro, Kily Gonzales, Favalli och Wome.

Känns riktigt märkligt att fem personer, och just dem, spelade sin sista match då.

Senaste nytt - 13 maj 21:41

  • Idag sågs Branca i Rom utanför hotellet Grand Hotel Parco dei Principi. Enligt rapporter kommer han att prata med Cassanos agent efter cupfinalen ikväll. Detta skriver calciomercato.it.
  • Mourinho sägs ligga som andra coach på Real Madrids lista. Mourinho har redan sagt till Inter.it att han stannar till 100 %
  • Enrico Preziosi har sagt till Radio Radio förhandlingar pågår mellan Inter och Milito. Han säger dock att klubbarna ännu inte kommit överrens om priset och säger att Inter inte direkt kontaktat Genoa, men att tror att Militos agent pratar med Inter. Calciomercato.it skriver att samtal hölls idag i Milano med Militos agent, Hidalgo. Preziosi säger dock att ingen annan klubb har kontaktat honom om Motta förutom Juve.
  • Quaresma verkar vara påväg från Inter. Nästa klubbadress verkar vara Benfica. Detta skriver portugisiska A Bola. Kommer Benfica ha råd? Ja, de är beredd att erbjuda Angel Di Maria, som Inter tidigare varit ute efter. Det nämns inga summor, utan kan bli ett byta rakt av.
  • I en intervju med Soccer 2000 som kom ut denna månaden (Maj), har Villa flörtat med Inter - igen. Han säger att det skulle vara underbart att spela med Zlatan i anfallet.
  • Harry Redknapp har återigen visat intresse i Muntari. Men denna gång vill han ha spelaren endast för pengar och ingen spelare emellan. Tidigare har Mourinho visat intresse i Jenas, men Redknapp vill inte sälja honom.
  • Suazos agent berättar i en intervju till Radio Kiss Kiss att han kommer återvända till Inter och inte kommer säljas till Napoli. Inter lär sälja honom vidare. Säkert i någon transfer som inkluderar Suazo.

Milito är ett steg i fel riktning. Fattar inte klubben det? Helvete vad tråkigt om han kommer. Men om Quaresma byts mot Di Maria så blir jag grymt glad!

Senaste nytt - 13 maj 17:14

  • Inlers agent berättar exklusivt till FcInterNews att han endast känner till Inler ryktet genom pressen. Inter har inte hört av sig. Agenten säger också att Arsenal försökte köpa honom förra sommaren men att Udinese tackade nej.
  • Alfredo Pedulla, som är välkänd inom transfermarknaden säger till SportItalia att Mourinho har visat en önskan om att värva Hernanes, men att klubben först vill vänta och se ifall de kan värva Fabregas istället.
  • Spanska AS skriver att Inter riktar in sig på Robben. Madrid klubben vill ha ca 36 miljoner € för holländaren.
  • Drogba säger att han till slut kan hamna i Marseille. Han säger att klubben är fortfarande i hans hjärta.
  • Journalisten Franco Rossi skriver i sin blogg att De Rossi är högst upp på Mourinhos önskelista. Hoppas inte detta är sant.
Korta nyheter då jag har bråttom. Mer nyheter senare ikväll. Ciao

Senaste nytt -12 maj 00:03

  • Inte mycket nytt denna tisdagskväll. Il Giornale rapporterar att Zlatan stannar kvar trots pizzabagarens uttalande om att han har kontakt med fyra topklubbar som är intresserade. Är detta ett sätt att sätta press på Inter att köpa kvalitetsspelare? Branca och Oriali sägs ha lovat Zlatan att det kommer komma bra spelare som gör Inter kraftiga även i Europa. Närmast Inter ligger Milito och Mikel fortfarande.
  • Orlandoni har förälngt till 2010, vilket ni säkerligen inte har missat.
  • Ett nytt namn på Inters radar är Hleb. Vitryssen vill lämna Barcelona för mer speltid i en annan klubb. Förra sommaren var han nära en flytt till Inter men det blev Barcelona till slut då Mourinho valt att avbryta övergången och rikta in sig på Quaresma istället. Detta rapporterar FcInternews. Då Mourinho inte velat ha honom förra sommaren så ser jag det osannolikt att han kommer denna sommar.
  • David Silva! Supertalangen har fått upp Mourinhos ögon. Spansk press och topmercato.com skriver att eftersom Inter gått miste om Diego, så har man valt att värva Silva. Hur pass mycket detta stämmer får vi se i sommar. Jag skulle onekligen vilja se honom i Inter. Silva - Zlatan - Quaresma klingar fint. Dock så måste ett bud på minst 30 miljoner € fram ur plånboken.
  • Drogba var i Milano förra helgen, men endast av privata skäl, skriver TMW. Han sågs på nattklubben Madunina. Var han verkligen där av privata skäl?
  • Mattia Destro, Rene Krhin, Luca Caldirola och Joel Chukwuma Obi tippas av 24 ore di sport vara de fyra som tar steget upp till a-lagstruppen inför nästa säsong. Destro sägs bli den nya Zlatan.
  • Kommer inte Obi Mikel, så kommer Inter försöka få Inler eller Asamoah från Udinses.
Well well...

Senaste nytt 12 maj 15:19

  • Hela åtta Interspelare är uttagna i det Italienska U15 landslaget. De är Matteo Mainini, Andrea Mira, Antonio Romano, Valerio Giordano, Giovanni Terrani, Marco Ferrara, Simone Pasa och Luca Garritano.
  • Kokainmissbrukaren Lapo Elkann har sagt till Ansa att han hoppas Milan vinner ligan.
  • Mourinho tog han till Chesela och nu vill han ta honom till Inter. Obi Mikel raporteras vilja jobba med Mourinho igen och Inter är villiga att betala ca 17 miljoner € för honom och erbjuda honom ett femårigt kontrakt. Detta enligt den brittiska pressen.
  • Corierre skriver att Fabregas inte är en dröm. Vill Moratti köpa honom så kommer han göra det. Inter väntas rensa truppen i sommar och kommer få in pengar av både försäljningar och dyra löner som försvinner. Då Moratti gick ut och sa att Inter behöver en anfallare, två mittfältare och en back, så har Corierre börjat spekulera på vilka det kan vara. De tippar på följande spelare till Inter i sommar: Milito, Mikel, Fabregas. Vilken back det blir har de inte uttalat sig om. Mycket pengar blir det.

    Ansa å andra sidan, skriver redan att förhandlingar mellan Inter och Arsenal är på gång. Arsenal uppges vilja ha 45 miljoner €. Frågan är om Inter är villiga att betala så mycket och om Fabgreas vill lämna Arsenal.
  • Nyckeln till att få Modric till Inter sägs ligga i Burdisso. Tottenham är väldigt intresserade i argentinaren. TMW skriver att Harry Redknapp vill förbättra sin skakiga backlinje. Frågan är om Burdisso då är rätt man och om Harry vet vad för spelare han får? 
  • Mustafa Demir, Hernanes agent, har i en intervju till TMW sagt att han förhandlar med en storklubb om sin klient. Han vill dock inte avslöja vilken klubb men säger att det handlar om en storklubb i Italien. "Mer kan jag inte säga i respekt för både klubben och spelaren", säger Mustafa. Dock så är han snabb med att säga att halva Europa har hört av sig.
  • Chelseas pris för Drogba: 17 miljoner €. Detta enligt britisk press.

Elkann, du ser drogad ut!



Karusellen fortsätter...

Julio Cesar - Världens bästa målvakt!

Se och njut! (OBS: Se på HQ)


Senaste nytt - 11 maj 23:03

  • Juventus tycker att Inter är en värdig vinnare av Lo Scudetto och Milan säger att det är kört. Inter tappar aldrig detta. Det tror inte jag heller.
  • Chievos president, Luca Campedelli, förklarar varför Balotelli blev utbuad av hemmafansen "Han är en stark spelare med en stark attityd och personlighet" Balotelli är kung!
  • Sabatino Durante, som sitter med i FIFA och som besitter djupa kunskaper om Kroatisk fotboll, har till TMW berättat att han tror att Modric kan hamna i Inter i sommar. Han säger att Tottemham ska sälja honom för spelarens utveckling. Men man vet aldrig.
  • Corriere skriver att utöver Milito, så vill Inter också köpa Genoas Salvatore Bocchetti. Han är född 86 och är bra på huvudspelet och snabb och ytterback. Han är hälftenägd med Frosinone.
  • Enligt Sportal.it har Robben sagt att hans önskan är att stanna kvar i Real Madrid och vinna fler titlar. Hans kontrakt löper up 2012 och han vill respektera det. Robben var tidigare önskad av Mourinho, som hade honom redan i Chelsea.

Intressant fakta: En tionde plats

Corierre dello Sport tog fram en tabellista på de fem senaste matcherna. Intressant är att vi hittar Inter på en delad tiondeplats, Juventus på en 19e och Milan på andra plats.

Tabellen i sin helhet:

1. Udinese 15
2. Milan 13
3. Fiorentina 12
4. Siena 9
5. Genoa 7
6. Palermo 7
7. Reggina 7
8. Sampdoria 7
9. Torino 7,
10. Inter 6
11. Lazio 6
12. Atalanta 5
13. Cagliari 5
14. Chievo 5
15. Lecce 5
16. Napoli 5
17. Roma 5
18. Bologna 4
19. Juventus 4
20. Catania 3

Senaste nytt - 11 maj 15:48

  • Militos agent, Fernando Hidalgo, ska till Milano imorgon. Där ska han diskutera ett framtida kontrakt med Inter om Milito. Inter sägs erbjuda honom ett treårigt kontrakt med 3,5 miljoner € om året. Detta enligt FCInternews. Moratti dementerar att något möte är planerat, på Inter.it.
  • I en intervju med Cagliaris tidning, TuttoCagliari, har Acquafrescas agent, Paolo Fabbri, sagt att hans klient kan stanna ett år till i Cagliari. Detta trots att Inter är ute efter Milito och att han är en ersättare till honom.
  • Tottenham (!) vill ha Tevez, rapporterar TMW. Tottenham är beredda att erbjuda 29 miljoner € för argentinaren, som har sagt att han kommer lämna i sommar. Det kommer bli en dragkamp om Tevez, det kan ni lita på.
  • Även idag går Moratti ut och säger att Ibra stannar kvar i Inter kommande säsong. Han säger att tidningarna hittar på allt för att bli intressanta att läsa. Varför går Moratti ut flera gånger och dementerar en flytt av Zlatan?
  • Även idag kommer rapporter från Marca att Inter vill ha Adriano (Sevilla). De skriver också att Sevilla försöker köpa Escude. Kan detta betyda att Adriano lämnar?

Världens bästa snart tillbaka!

Världens bästa högerback

Vem vann?

Spelar biljard

Che gol meraviglioso mamma mia!

Recalcati !!!



Senaste nytt - 11 maj 13:05

  • Sampdoria bekräftar, via Beppe Marotta, att flera klubbar, där bland annat Inter, har hört av sig angående Cassano.
  • Orlandino säger med säkerhet att Zlatan stannar kvar i Inter även kommande säsong.
  • Obi Mikel verkar vara så gott som klar för Inter. Man har kommit överrens med hans agent, John Shittu (roligt efternamn) om ett fem års kontrakt och nu väntar bara små detaljer med Chelsea. Men det ska inte bli några problem tack vare klubbarnas goda förhållande i utlånandet av Quaresma.
  • Frabregas till Inter? Det är något vi alla drömmer om. Mourinho sägs ha ringt Frabregas efter Arsenals uttåg ur CL. Fabregas verkar vara väldigt besviken och trivs inte så bra i den engelska klubben. Ett bud på minst 40 miljoner € måste ges för att ens ha en chans att köpa honom. Inte kommer det bli billigare i och med att flera andra klubbar, bland annat Real Madrid, jagar den unga stjärnan. Att drömma är gratis.

Chievo 2 - 2 Inter

PLUS:
  • Balotelli gjorde en bra match.
  • Första 15 minuterna.
  • 1-0 målet. Klapp klapp klapp
MINUS:
  • Vad gör försvaret på målen? Vid 1-0 måste det bli bättre press på bollhållaren, vid 2-2 sover Maxwell och ser endast boll. Han kollar inte vem som är bakom honom.
  • Figo som spelfördelare? Fan det finns bättre lirare i serie D
  • Vart fan är hjärtat och kämpaglöden? Scudetton är inte i hamn på långa vägar.
  • Vinner Milan ikväll är det endast 5 poäng som skiljer med tre matcher kvar att spela om.
MÅLEN:

Crespo 0-1


Balotelli 1-2 (Snyggt!)


Senaste nytt - 10 maj 14:44

  • Militos agent säger att det inte alls är säkert att han kommer gå till Inter. Han menar att det har kommit riktigt utmaning från den brittiska ön, nämligen Premier League. Han fortsätter och säger att det har kommit ett par klubbar med bra bud.
  • "Cassano stannar i Sampdoria även kommande säsong" säger hans agent. Efter att Inter visat mindre intresse så kommer Cassano att stanna kvar i Samp. Anledningen till detta är att Coutinho kommer 2010 och Inter tror mycket på denna yngling och att han kan repetera Patos fina spel sen han kom till Milano. Coutinos brasilien har vunnit en u17 turnering där bara sydamerikanska lag deltog. Vi säger grattis och tror mycket på Coutinho.
  • I och med att Milito inte är säker på att komma till Inter, vänder sig nu Branca och CO till Fabio Quagliarella. Det sägs att Inter kan få honom för 13 miljoner € men då vill Udinese ha Biabiany. Men Quagliarellas agent säger att ingen klubb har hört av sig och att hans klient kommer stanna kvar i Udine.
  • Mourinho vill ha Felipe Melo. Det kunde man läsa i helgens tidningar. Mourinho sägs vara ett stort fan av braslienaren som har visat fin form i Fiorentina. Han diskuterar ett nytt kontrakt med Fiorentina som löper till 2013 med en utköpsklausul på 15 miljoner €. Mourinho sägs ha honom högst upp på sin lista och får han inte honom så vill Mou ha Yaya Toure (Barcelona) och någon av Inler, D'Agostino och Asamoah (Udinese).
  • Ett byte mellan Jimenez och Sienas Galloppa kan bli verklighet i sommar. Mourinho har blivit imponerad av spelaren som skulle vara en bra backup.
  • En intervju med News of the world, säger Tevez att han kommer lämna Manchester United i sommar eftersom han inte trivs med sin situation att få vara bänkvärmare för det mesta. Han känner att en spelare av hans kalibrer borde vara från start i ett top lag. Men han säger dock att han INTE kommer lämna England.
  • Marca skriver att Sneijder är allt närmare Inter. Detta kommer göras smärtfritt då Madridklubben vill ha Amantino Mancini och Maicon. Men eftersom Maicon inte är till salu så kommer Mancini ingå i köpet.
  • Real Madrid har visat nytt Intresse för Maicon. Maicon är inte till salu!
Kommentar:
Att Melo skulle komma till Inter ser jag som högt osannolikt, även Yaya Toure är osannolik. Däremot Sneijder tror jag kan komma eftersom Diego är förlorad. Frågan är då hur mycket han kommer kosta? Stämme det att Real vill ha Mancini så kan vi få Sneijder billigare.

Galloppa har jag inte sett något av mer än de matcher Siena mött Inter så att jag kan inte ge en rättvis bedömning. Tevez kommer säkert gå till någon konkurrent i England, vilket lär uppröra Manchester, så frågan är om han verkligen kommer stanna i England som han påstår? Jag ser hellre honom i Inter än Milito, som verkar vara långt i från klar till Inter, vilket jag tycker är skönt då jag inte vill ha honom. Han är ingen frälsare och är till åren. Få hit Tevez och Sneijder så kan vi prata CL.

Snart verklighet?

Snart i blåsvart?

Senaste nytt - 8 maj 16:27

  • Det pratas allt mer om Hernanes nu när Diego i praktiken är klar för Juve. Det sägs att Inter redan köpt honom, med en köpoption som de hade när Adriano lånades ut. Priset? 12 miljoner €. Enligt Hernanes agent, Augusto Federico Peña, förkastade Sao Paulo bud av CSKA Moskva och Hamburg, i januari 09, på spelaren. I somras ville Barcelona köpa spelaren men fick nobben. Kan detta bero på köpoptionen som Inter hade?

    - Fakta: Hernanes är en Pirlotyp som är en djupt liggande playmaker. Det är svårt att likna honom någon spelare eftersom han är så allround, men man kan säga att han är en blandning av Pirlo och Cambiasso, men även Anderson från Man utd. Han kan även spela högre upp i banan. Han följer gärna med upp i anfallen och styr spelet från sin position. Man vet inte om han är höger eller vänsterfotad, då han är väldigt bra med båda fötterna. Han har ett mycket bra skott och träffar oftast mål när han skjuter. 2008 fick han priset som Brasiliens bästa spelare och i Januari 2009 blev han utnämnd av den engelska tidningen The Times, som den mest spännande spelaren i världen. 
  • Nya rykten säger att Floccari är klar för Genoa och att övergången kommer äga rum efter ligan är avslutad.
  • Cassano verkar bara vara ett rykte som sätter press på Geno att sälja Milito. Inter vill statuera att "vill ni inte sälja har vi andra alternativ".
  • Marseille och Paris-SG har visat intresse för Vieira.


Lista på spelare som ryktas eller har ryktas till klubben på senare tid:


Anfallare
: Cassano, Quagliarella, Aguero, Milito, Lisandro, Tevez, Eto'o, Lavezzi, Drobba

Mittfältare: Kwadwo Asamoah, Inler, D'Agostino, Hernanes, Jenas, Palombo, Hamsik, Mikel, Sneijder, Thiago Motta, Diego, Deco, Ribery, Lennon, Van der Vaart, Robben, Modric, De Rossi (blä)

Försvarare: Adriano (sevilla), Kjaer, Bruno Alves, Neven Subotic


Kommentar: Jag hoppas innerligt att Hernanes blir en verklighet då vi har saknat en sådan spelare sen vi "gav bort" Pirlo. Skulle vi värva Milito, D'Agostino och Motta skulle jag bli väldigt besviken. Skulle vi däremot värva Cassano, Hernanes och Sneijder skulle jag bli väldigt glad. Spelare som Aguero, Eto'o, Ribery blir svåra att värva och skulle vi värva någon av dom så skulle de just bli en, med tanke på alla pengar det skulle kosta.

Vi får tillbaka Quaresma, som jag för övrigt tror hårt på, så har vi ganska bra anfallsuppsättning om vi även skulle värva de spelare jag hoppas på. Suazo återvänder men han lär bli såld för ca 10-15 miljoner €. Jag ser inte heller Mancinis framtid i Inter.

Ska jag tippa på en XI som står där i slutet på Augusti skulle jag gissa på följande:

Zlatan - Milito

Sneijder
Hernanes - Cambiasso - Zanetti

Santon - Cordoba - Samuel - Maicon

Julio Cesar

Inte långt kvar till cirkusen drar i gång.

Senaste nytt - 8 maj 11:45

  • Gazzettan skriver att Inter har hela 70 miljoner € att spendera i sommar och att Figo, Vieira samt Cruz är allt närmare en flytt i från Inter. Man har sparat in 12 miljoner € genom att Adriano valde att bryta sitt kontrakt.
  • Italiensk media, bland annat Corriere och Gazzettan, skriver att Milito, Genoa och Inter kommit överrens. Det handlar om 16 miljoner € + halva Acquafresca som då går motsatt håll. Genoa får även låna Bonucci som de får en köpotion på. Det snackars att Milito får ett tre års kontrakt med 3,5 miljoner  € om året. Milito har inte dementerat detta utan sagt att han ska vänta till slutet på säsongen för att se vad som händer. Han har även avslöjat att den bästa anfallaren just nu är en viss Zlatan Ibrahimovic.
  • Fernando Hidalgo, Militos agent, säger å andra sidan att han befinner sig i England för att diskutera sin klient med några "viktiga" klubbar, men vill inte säga vilka. Pressen tror det handlar om Tottenham, Man City och kanske Man Utd. Kan detta vara ett spel bakom gardinerna för att höja priset på Milito? Jag tror det.
  • Thiago Motta kan gå till Milan istället då de visat ett nytt intresse.
  • För att komplettera sitt anfall vill Inter också ha Udineses stjärna, Quagliarella. Han skulle då komma för 10-15 miljoner €. Man kan även få han billigare då Udinese är intresserade av Rivas, Suazo, Bolzoni och Biabiany. Inter kommer att få slåss med Juve om Quaglias tjänster.
  • Fiorentina har gett sig in i leken om att värva Gaetano D'Agostino. Han sägs vara den som de saknar på mittfältet.

Senaste nytt - 8 maj 01:18

  • Inter letar efter en ersättare till Materazzi och man tror sig ha funnit honom i Neven Subotic, som närvarande spelar för Borussia Dortmund. Han är 20 år (född 1988) och hela 194 cm lång. Han har redan gjort 6 mål i Bundesliga och är en viktig spelare för sitt lag redan vid sin ringa ålder. Han skulle kosta klubben ca 10 miljoner €.
  • Nu nämns ett nytt scenario upp gällande Cassano. Inter kan få köpa honom för 12 miljoner €, men då vill Sampdoria ha Jimenez samt Rivas och Meggiorini på lån.

Tack för allt!

- Jag har återvänt till Brasilien för att bli lycklig igen. Min dröm har alltid varit att en gång få återvända till Flamengo där jag växte upp och nu är jag här, sade en glad Adriano.

- Det finns inget bättre än att vara nära sin familj och kompisar. Det har jag saknat väldigt mycket. Jag hade aldrig tänkt att lägga av helt och hållet med fotbollen, men jag var tvungen att hitta lyckan för att kunna spela igen, och klubben gör mig lycklig. Jag behövde spendera längre tid med min familj och mina kompisar för att återfå min lycka, avslutade Adriano.

Han är onekligen stor i klubben redan nu, då många fans hade samlats utanför pressrummet och Adrianos bilder fanns överallt att se.

En onekligen fin presentation av Adriano. Eller vad sägs om denna bild på förstasidan?



Här kommer en video på Adriano i hans bästa dagar:


Lycka till i framtiden, Adri!

Senaste nytt - 7 maj 21:30

  • Nu när Diego verkar vara klar för Juventus, har Bayern inga intentioner på att sälja sin stjärna. I så fall måste ett bud på minst €70 miljoner pungas upp.
  • Andrea D'Amico säger att han inte alls blir förvånad om Drogba hamnar i Inter under sommaren. Han säger att Drogba har en mycket bra relation med Mourinho. Han säger också att Moratti är dum om han säljer Inters forna primavera spelare Ricardo Meggiorini helt eftersom han kommer bli en vass anfallare i framtiden.
  • Ett svagt rykte som florerar runt om Italien är att om Roma missar en UEFA - Cupplats, är Inter villiga att försöka köpa loss De Rossi. Det ryktas att man ska ge €25 miljoner + Jimenez och Burdisso.
  • Gaetano D'Agostinos agent bekräftar att han och hans klient för förhandlingar med Inter.

Kommentar: Aldrig att De Rossi ska komma till Inter. Hur bra han må vara. Drogba tror jag inte kommer då Milito verkar vara närmare för varje dag som går. Man vinner inte CL med Gaetano D'Agostino, Moratti!

Hjälp bloggen att växa!

Då jag skulle vilja nå ut till fler människor så vore det grymt bra om ni kunde fylla i och registrera er --> H Ä R. Följ bara anvisningarna så blir det bra :)

_________________________________________________________________________________________________

Inget nytt än så länge. Uppdaterar senare ikväll och mer imorgon.

Senaste nytt - 7 maj 17:37

  • Julio Cruz är allt närmare en flytt ifrån Inter. Närmast en övergång sägs Roma ligga till. Cruz kontrakt går ut i sommar och han är fri att välja klubb. Sy Sport rapporterar att Roma är beredda att erbjuda ett 2 årigt kontrakt med ca €2,5 miljoner per år.
  • Sevillas vänsterback/ytter, Adriano, säger att han är medveten om intresset från en klubb, nämligen Inter. Han är smickrad över intresset men enligt agenten skall förhandlingar endast hållas i sommar, dvs att Inter fortfarande är intresserade. Adriano har ett kontrakt som sträcker sig fram till 2014.
  • Giuseppe Bozzo, som är agent till både Cassano och Quagliarella, säger att han vet om Inters intresse i båda hans spelare men att de inte har förts några förhandlingar. I frågan om vilket pris båda sitter på så hänvisar han till Udinese för Quagliarellas pris och säger själv att Cassano är värd ca €20 miljoner. Han säger också att allt kan hända i sommar.
  • Agüero är högst upp på Liverpools önskelista. Enligt engelsk media är klubben beredd att ge €40 miljoner för den lille argentinaren. Benitez vill förena båda två och skapa ett mäktigt anfall med Torres och Agüero. Agüero sitter på en utköpsklausul på €50 miljoner, men ingen klubb är villig att betala den summan och han kan då lämna för "endast" €40 miljoner.

Kommentar: Vem kommer Inter köpa om allt detta bli sant? Ribery ryktas till Man Utd, Diego nästan klar för Juve och nu Aguero på väg till Liverpool?

Gazzettan tror på följande...

Zlatan borta. Vem ska spela på topp? Gazzettan tror att Crespo får den chansen och det tror jag också. Han har fått göra ett par inhopp vilket gör att Mourinho ändå tror lite på honom. Hoppas han avgör om han lirar. Tre mål hade suttit fint :)

Övriga laget:

Bremen dementerar officiellt

Werder Bremen dementerar nu officiellt att de har kommit överrens med Juventus om Diego. Klaus Allofs säger bara att de har diskuterat spelaren men att det inte har hänt något mer. Bremens officiella sida

Kommentar: Hoppas som F*N att detta beror på att Inter har något med saken att göra och att de är intresserade.

Intressant fakta: Gula Vieira

Vieira har lyckats med konststycket att på 9 Serie A matcher (+ 9 inhopp) dra på sig hela 7 gula kort och det är ändå 4 matcher kvar att spela. Året innan fick han på 13 Serie A matcher (+3 inhopp) 5 gula och ett rött kort.

Sen säsongen 2001/02 har Vieira spelat 197 ligamatcher (inhopp inräknade) och samlat på sig 66 gula och 5 röda kort. Ska man räkna med alla matcher (både ligan, CL och cupen) har han spelat 325 matcher och dragit på sig 95 gula och 8 röda kort.

Det blir alltså 0,34 gula kort per ligamatch och 0,29 gula kort per match, allt som allt.

Makalöst!

Senaste nytt - 7 maj 13:10

  • Gazzettan rapporterar att Mourinho har fått en ny spelare högst på önskelistan ifall Diego (just det) inte skulle lyckas värvas. Det är nämligen Real Madrids 24 åriga spelfördelare Sneijder som önskas av Mourinho. Enligt rykten har Branca redan varit i kontakt med spelaren och agenten. Även TMW hakar på detta och reffererar till Tuttosport, som skriver att så fort Perez blir vald (vilket är 90% säkert) kommer inte lägga ett bud på €18 miljoner vilket är tillräckligt för Madrid klubben. Eller att erbjuda Mancini + mindre pengar.
  • Enligt Gazzettan och TMW är Milito väldigt nära Inter och han kommer skriva på när säsongen är över. En muntlig överrenskommelse finns mellan klubbarna. I utbyte får Genoa Acquafresca (hel eller hälftenägd är ännu oklart), yngligen Bonucci + pengar. Sedan ska man fokusera på Thiago Motta.
  • TMW rapporterar att Tottenham vill ha Materazzi. Blir det då ett byte med Jenas? Nej! Istället till Inter ha Kroatiens yngling, Modric. Han skulle då komma för lite mer pengar än vad Jenas hade kostat, men man är dock fortfarande intresserade av Jenas.
  • Maxwell förväntas att skriva på ett nytt kontrakt de kommande dagarna. Kontraktet ska sträcka sig fram till 2013

Källor: Klickbara i artiklarna

Ibras pakt med Moratti

Först skall titeln vinnas, och sen ska hans sitiation diskuteras. Moratti vill ha minst € 60 miljoner för sin guldklimp.

Enligt Gazzettan hade Branca och Raiola ett möte i tisdags för att diskutera Zlatans vara eller icke vara i världens bästa och vackraste klubb. Efter detta skall Moratti personligen inbjudit Raiola för ett privat diskutera Zlatan i ett par dagar, utan prata till pressen under de dagarna. Detta är viktigt för att inte påverka laget för mycket de sista matcherna som är kvar. Zlatan har sagt att han känner sig redo för en ny utmaning och både Barcelona och Real Madrid är sugna på att köpa Zlatan. Real Madrid skulle då erbjuda (enligt Marca) € 50 miljoner + Gonzolo Higuain.

Men enligt Raiola så älskar Zlatan Inter och skulle ändast flytta om Moratti gick med på det och accepterade ett bud som ligger på ca € 60-70 miljoner.

Källa: Gazzettan

Inter kan glömma Diego? *UPPDATERAD*

Enligt diverse tidningar, och Gazzettan, så är Diego väldigt nära rivalerna Juventus. Det sägs att allt skulle ha blivit klart i dagarna men summan är ännu okänd. Det spekuleras i runt € 25 miljoner.

Källa: Gazzettan

Kommentar: Vad i h*lvete skall Inter göra? Förstår de inte att vi behöver en spelfördelare före allt annat? Enligt Perez kommer han sälja alla Holländare om man bli vald som president för Real Madrid. Dags att roffa åt sig Sneijder? Och möjligen Robben? Det kommer bli en spännande mercato på länge.

AGERA NU !
_______________________________________________________________________________________________

Uppdaterat:
Bremens president säger att det har varit kontakter med Juventus, men att man inte vill sälja honom och helst behålla honom fram tills 2011. Juventus har då som reservplan att köpa Trochowski. Juventus har erbjudit € 20 miljoner för Diego, men klubben vill inte ha mindre än € 26 miljoner.

Kommentar: Hoppas att Inter hörde av sig och erbjöd mer vilket gjorde att Bremen började tveka. Hoppas de snor honom framför ögonen på sina rivaler så som man gjort tidigare med Zlatan och Suazo.

Källa: Gazzettan

Adrianos nya klubbadress: Flamengo

Nu är det helt officiellt det vi många väntade på. Man får erkänna att det var skön att det inte blev något Milan eller någon klubb i Italien. Vad kan det bero på? Hemlängtan eller respekt gäntemot Inter? Eller ville Galliani och CO inte ha honom?

Flamengos sida bekräftar övergången. LÄS MER

Den nya bloggen bara om Inter!

En nystartad blogg som jag tänker uppdatera dagligen med både goda och (tyvärr) dåliga nyheter.

Jag kommer även att läkna till streams inför V A R J E match så att ni slipper leta. Jag kommer även lägga upp mål och hela matcher för er att ladda ner.

Nu i sommar lär det bli en aktiv mercato som ni kan följa noga på denna sidan.

Håll uttik varje dag :)