Senaste nytt - 18 maj

  • Calciomercato.it rapporterar att Milito är i Milano på middag - tillsammans med Juventusägde Cricito, vad nu det kan betyda.
  • Moratti: Zlatan är med oss till 90% även nästa år. Varför var han inte och firade med oss igår? Han är inte den typen som firar. Detta kommer självklart böra spekuleras vilt bland diverse sidor.
  • Thiago Motta och Milito för paketpris? Ja, så lyder det enligt sussidiario.net. De säger att om Inter vill ha råd med båda spelarna så måste de köpa dem på samma gång. Annars blir det för dyrt att köpa dem styckpris. Genoa vill ha 22 miljoner € för Milito och 15-18 miljoner € för Motta. Paketpriset sägs ligga på 35 miljoner € PLUS halva Acquafresca, hela kontraktet av Viviano samt Bonucci.
  • "Om Balotelli inte gjort mål där hade jag dödat honom", skämtade Zlatan i en intervju efter slutsignalen.
  • Pablo Fabbri säger till 24oredisport.com att han har pratat med Inter och att de ska höra av sig efter firandet men senast på fredag, för att diskutera Acquafrescas framtid. Han har dock inte hört något av Genoa än.
Kommentar: Köper Inter Milito och Motta så kan vi hälsa hejdå till CL bucklan. Mediokra lirare vinner man inte mer. Okej Milito som är helt okej, men Motta :S Kom igen för fan Inter. Det finns bättre. Rensa truppen och samla pengar och köp bättre spelare på mitten, för det behövs fart, inte träben.

Kommentera
Postat av: Max

Kul skämt av Zlatan :S



Hoppas verkligen inte att det där paketprisryktet är sant. Milito går väl an, men vi behöver knappast en till medelMotta på mittfältet (haha)

Om vi dessutom ska göra oss av med Acquafresca och Viviano så är affären nog värd ca 45-50M. Finns det inget bättre sätt att investera det på?

2009-05-18 @ 17:12:50
Postat av: Interista-4ever

Fuo: Bra mercatorapport!

Ang. dina kommentarer håller jag med till 200% du har helt rätt! Va f*n ska den där Motta ge Inter?? INGENTING!

2009-05-18 @ 17:21:23
Postat av: Interista

motta får absolut inte komma till inter. vi behöver världsspelare, och jag tycker inte motta är det. är inte så nöjd med milito heller, men han får väl duga. hade dock hellre haft aquafresca i truppen med zlatan, balotelli och kanske drogba, som kostar ca. €15 milj. har även läst att inter är intresserade av van persie.

2009-05-19 @ 05:34:52
Postat av: Skumpan

Motta är en kass medelmåtta som sagt. Och Van Persie?? Liksom lägg av med dessa skämt för fan! Va e det för fel på Branca, Oriali och Mou?? Har de tappat alla sina hjärnceller det senaste året lr? Man kan ju nästa tro det!

2009-05-19 @ 13:48:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback