Senaste nytt - 7 maj 21:30

  • Nu när Diego verkar vara klar för Juventus, har Bayern inga intentioner på att sälja sin stjärna. I så fall måste ett bud på minst €70 miljoner pungas upp.
  • Andrea D'Amico säger att han inte alls blir förvånad om Drogba hamnar i Inter under sommaren. Han säger att Drogba har en mycket bra relation med Mourinho. Han säger också att Moratti är dum om han säljer Inters forna primavera spelare Ricardo Meggiorini helt eftersom han kommer bli en vass anfallare i framtiden.
  • Ett svagt rykte som florerar runt om Italien är att om Roma missar en UEFA - Cupplats, är Inter villiga att försöka köpa loss De Rossi. Det ryktas att man ska ge €25 miljoner + Jimenez och Burdisso.
  • Gaetano D'Agostinos agent bekräftar att han och hans klient för förhandlingar med Inter.

Kommentar: Aldrig att De Rossi ska komma till Inter. Hur bra han må vara. Drogba tror jag inte kommer då Milito verkar vara närmare för varje dag som går. Man vinner inte CL med Gaetano D'Agostino, Moratti!

Kommentera
Postat av: Interista-4ever

Eller hur! Vad ska vi göra med D'Agostino!? Skippa honom! Grym blogg, men på de senaste nyheterna finns det tidningar som täcker själva texten. Kan du fixa det tack?

2009-05-08 @ 12:00:43
Postat av: Hedde

Hatar De Rossi, så måtte vi inte värva honom, så lågt sjunker nog inte Moratti o boysen!!!

2009-05-08 @ 12:47:05
URL: http://lottahedberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback