Senaste nytt - 25 maj 13:00

Cruz verkar inte få förlängt kontrakt och Panathinaikos har hört av sig till Cruzs agent, skriver FcInterNews.it.

Recoba, som är i Milano för att gratta Moratti och spelarna i Inter, kan komma att hamna i Italien efter sommaren. Klubben som visat intresse är Parma, som vill förstärka nu när de har gått upp till Serie A.

Arnautovics agent gav en intervju till FcInterNews där har berättar att hans klient inte ska till Chelsea och att de har kommit överrens med Inter om ett pris på spelaren. Det som saknas är endast underskriften som kommer att ske denna vecka, säger hans agent till FcInterNews.it.

Motta ligger illa till. Efter slutsignalen mot Torino retade han upp (vem annars?) Torinos bänk. Om de finner honom skyldig så kan han vänta sig en lång avstängning som går långt in på nästa säsong med Inter.

Kommentar:
Bra jobbat Motta!

Kommentera
Postat av: Interista-4ever

Asså den där Motta har redan skaffat sig trubbel innan han ens blivit klar! :@ Hur många matchers avstängning tror du de blir?



En liten uppdatering kring Arnautovic:

Enligt holländska medierna så kmr Arnautovic gå till Chelsea. Arnautovics agent o Chelsea hade möte igår och mötet gick bra. Men enligt de italienska medierna så är fortf. Arnautovic närmare Inter. När Arnautovics agent fick en fråga om Inters intresse svarade han att Inter fortf. är intresserade och att han har bra kontakt med de. När de fråga honom om han skulle till Milano imorrn (tisdag) sa han att nåt möte inte är fastställt.

2009-05-25 @ 16:23:13
Postat av: Interista

vi får hoppas att mottas avstängning tvingar moratti att ställa in affären...och att acquafresca stannar i inter, även om de inte verkar så just nu:(

2009-05-25 @ 16:36:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback