Senaste nytt - 8 maj 11:45

  • Gazzettan skriver att Inter har hela 70 miljoner € att spendera i sommar och att Figo, Vieira samt Cruz är allt närmare en flytt i från Inter. Man har sparat in 12 miljoner € genom att Adriano valde att bryta sitt kontrakt.
  • Italiensk media, bland annat Corriere och Gazzettan, skriver att Milito, Genoa och Inter kommit överrens. Det handlar om 16 miljoner € + halva Acquafresca som då går motsatt håll. Genoa får även låna Bonucci som de får en köpotion på. Det snackars att Milito får ett tre års kontrakt med 3,5 miljoner  € om året. Milito har inte dementerat detta utan sagt att han ska vänta till slutet på säsongen för att se vad som händer. Han har även avslöjat att den bästa anfallaren just nu är en viss Zlatan Ibrahimovic.
  • Fernando Hidalgo, Militos agent, säger å andra sidan att han befinner sig i England för att diskutera sin klient med några "viktiga" klubbar, men vill inte säga vilka. Pressen tror det handlar om Tottenham, Man City och kanske Man Utd. Kan detta vara ett spel bakom gardinerna för att höja priset på Milito? Jag tror det.
  • Thiago Motta kan gå till Milan istället då de visat ett nytt intresse.
  • För att komplettera sitt anfall vill Inter också ha Udineses stjärna, Quagliarella. Han skulle då komma för 10-15 miljoner €. Man kan även få han billigare då Udinese är intresserade av Rivas, Suazo, Bolzoni och Biabiany. Inter kommer att få slåss med Juve om Quaglias tjänster.
  • Fiorentina har gett sig in i leken om att värva Gaetano D'Agostino. Han sägs vara den som de saknar på mittfältet.

Kommentera
Postat av: Anonym

Tack för nyheterna, väldigt intressanta, men tidningarna täcker halva texten, så man ser inget... Kan du fixa det?

2009-05-08 @ 11:58:50
Postat av: Fuorigioco!

Okej. Det fixar jag. Ska ta bort bilderna helt och istället ha den till höger i menyn. Detta fixar jag så småningom. tack för att du såg det.

2009-05-08 @ 12:02:44
Postat av: Henrik

Tja!



Stort tack för alla nyheter

Uppskattas!!!! Keep it up =)

2009-05-08 @ 13:07:42
Postat av: ArrE

Tack för det goda jobb du gör =) Helt perfekt !



Trevlig Helg :D

2009-05-08 @ 15:26:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback