Senaste nytt -12 maj 00:03

  • Inte mycket nytt denna tisdagskväll. Il Giornale rapporterar att Zlatan stannar kvar trots pizzabagarens uttalande om att han har kontakt med fyra topklubbar som är intresserade. Är detta ett sätt att sätta press på Inter att köpa kvalitetsspelare? Branca och Oriali sägs ha lovat Zlatan att det kommer komma bra spelare som gör Inter kraftiga även i Europa. Närmast Inter ligger Milito och Mikel fortfarande.
  • Orlandoni har förälngt till 2010, vilket ni säkerligen inte har missat.
  • Ett nytt namn på Inters radar är Hleb. Vitryssen vill lämna Barcelona för mer speltid i en annan klubb. Förra sommaren var han nära en flytt till Inter men det blev Barcelona till slut då Mourinho valt att avbryta övergången och rikta in sig på Quaresma istället. Detta rapporterar FcInternews. Då Mourinho inte velat ha honom förra sommaren så ser jag det osannolikt att han kommer denna sommar.
  • David Silva! Supertalangen har fått upp Mourinhos ögon. Spansk press och topmercato.com skriver att eftersom Inter gått miste om Diego, så har man valt att värva Silva. Hur pass mycket detta stämmer får vi se i sommar. Jag skulle onekligen vilja se honom i Inter. Silva - Zlatan - Quaresma klingar fint. Dock så måste ett bud på minst 30 miljoner € fram ur plånboken.
  • Drogba var i Milano förra helgen, men endast av privata skäl, skriver TMW. Han sågs på nattklubben Madunina. Var han verkligen där av privata skäl?
  • Mattia Destro, Rene Krhin, Luca Caldirola och Joel Chukwuma Obi tippas av 24 ore di sport vara de fyra som tar steget upp till a-lagstruppen inför nästa säsong. Destro sägs bli den nya Zlatan.
  • Kommer inte Obi Mikel, så kommer Inter försöka få Inler eller Asamoah från Udinses.
Well well...

Kommentera
Postat av: Interista-4ever

David Silva skulle vara en dröm, men tror aldrig han kmr.

"Mattia Destro, Rene Krhin, Luca Caldirola och Joel Chukwuma Obi tippas av 24 ore di sport vara de tre som tar steget upp till a-lagstruppen inför nästa säsong". Det är 4 spelare men du har skrivit 3, du menar väl 4? Eller va de nåt namn som råka kma med eller?



Skulle alla dar i veckan välja Asamoah före Obi Mikel

2009-05-13 @ 11:49:54
Postat av: F

Helt rätt. Fel av mig. Ska självklart stå FYRA :) Ändrat nu.



Ja, Sila är en våt dröm hehe.



Har aldrig sett denne Asamoah spela. Vad är han för speltyp? Är inte han som Muntari?

2009-05-13 @ 11:56:39
Postat av: Interista-4ever

Nej han är absolut inte som Muntari. Han är en spelare med grymma offensiva kvalitéer. Han är teknisk, kvick som f*n och kan slå fina passningar/instick. Han kan användas som både central mittfältare och trequartista. Men i Udinese används han som mittfältare i deras 3-manna-mittfält och där går det riktigt bra för honom

2009-05-13 @ 12:01:27
Postat av: F

Det är exakt en sån typ man behöver om man ska lira 4-3-3, eller hur? Kvicka yttrar som inte behöver tänka defensivt så mycket, sen en komplett mittfältare som Asamoah samt Cambiasso och Zanetti bredvid. Han är ung också va?

2009-05-13 @ 12:27:17
Postat av: Interista-4ever

Exakt, helt rätt!

Aa Asamoah är född 88

2009-05-13 @ 12:47:48
Postat av: Max

Både Asamoah och Mikel vore bra köp, men Asamoah är väl mer offensiv och passar därför bättre.

2009-05-13 @ 15:19:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback