Senaste nytt - 7 maj 17:37

  • Julio Cruz är allt närmare en flytt ifrån Inter. Närmast en övergång sägs Roma ligga till. Cruz kontrakt går ut i sommar och han är fri att välja klubb. Sy Sport rapporterar att Roma är beredda att erbjuda ett 2 årigt kontrakt med ca €2,5 miljoner per år.
  • Sevillas vänsterback/ytter, Adriano, säger att han är medveten om intresset från en klubb, nämligen Inter. Han är smickrad över intresset men enligt agenten skall förhandlingar endast hållas i sommar, dvs att Inter fortfarande är intresserade. Adriano har ett kontrakt som sträcker sig fram till 2014.
  • Giuseppe Bozzo, som är agent till både Cassano och Quagliarella, säger att han vet om Inters intresse i båda hans spelare men att de inte har förts några förhandlingar. I frågan om vilket pris båda sitter på så hänvisar han till Udinese för Quagliarellas pris och säger själv att Cassano är värd ca €20 miljoner. Han säger också att allt kan hända i sommar.
  • Agüero är högst upp på Liverpools önskelista. Enligt engelsk media är klubben beredd att ge €40 miljoner för den lille argentinaren. Benitez vill förena båda två och skapa ett mäktigt anfall med Torres och Agüero. Agüero sitter på en utköpsklausul på €50 miljoner, men ingen klubb är villig att betala den summan och han kan då lämna för "endast" €40 miljoner.

Kommentar: Vem kommer Inter köpa om allt detta bli sant? Ribery ryktas till Man Utd, Diego nästan klar för Juve och nu Aguero på väg till Liverpool?

Kommentera
Postat av: interista

fortsätt med detta, väldigt bra!

2009-05-07 @ 18:32:28
Postat av: Fuorigioco!

Det kommer jag göra :) Sprid gärna vidare då jag startade detta igår :)

2009-05-07 @ 18:36:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback