Senaste nytt - 11 maj 23:03

  • Juventus tycker att Inter är en värdig vinnare av Lo Scudetto och Milan säger att det är kört. Inter tappar aldrig detta. Det tror inte jag heller.
  • Chievos president, Luca Campedelli, förklarar varför Balotelli blev utbuad av hemmafansen "Han är en stark spelare med en stark attityd och personlighet" Balotelli är kung!
  • Sabatino Durante, som sitter med i FIFA och som besitter djupa kunskaper om Kroatisk fotboll, har till TMW berättat att han tror att Modric kan hamna i Inter i sommar. Han säger att Tottemham ska sälja honom för spelarens utveckling. Men man vet aldrig.
  • Corriere skriver att utöver Milito, så vill Inter också köpa Genoas Salvatore Bocchetti. Han är född 86 och är bra på huvudspelet och snabb och ytterback. Han är hälftenägd med Frosinone.
  • Enligt Sportal.it har Robben sagt att hans önskan är att stanna kvar i Real Madrid och vinna fler titlar. Hans kontrakt löper up 2012 och han vill respektera det. Robben var tidigare önskad av Mourinho, som hade honom redan i Chelsea.

Kommentera
Postat av: Interista-4ever

Hahahaha den där Bocchetti, de var han som fick den där brutala "närkampen" av Ibra så att han flög 5m

2009-05-12 @ 13:38:20
Postat av: F

Haha var det han asså. Helvete vad han flög. Snacka om att trycka till sin motståndare.

2009-05-12 @ 15:03:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback