Senaste nytt - 22 maj 15:00

Sportmediaset skriver att Branca har träffat Tevezs företag för att diskutera en framtida övergång. Samtalet skedde i Milano. Dett kan bero på att de vill försäkra sig om Tevez ifall Zlatan skulle dra till Real Madrid. Men ännu är det oklart om varför de träffades.

Ancelotti säger till Chelsea att han endast går över om han får med sig Maicon. Rapporteras att ett bud på 20 miljoner £ ska kunna vara nog för att övertyga Inter. Detta skriver engelska Daily Star.

Jimenez ser ut att bli utlånad till Parma den kommande säsongen.

Nu har Genoa satt in en stöt på Crespo, där de slåss med Fiorentina om spelarens signatur, skriver Gazzettan.

Paolo Fabbri gav en exklusiv intervju till FcInterNews angående Acquafresca där han säger att Inter och Genoa kommit överrens om ett delägarskap men att det inte än är säkert om han kommer stanna i Genoa eller lånas ut till ett annat lag. Men att klubbarna definitivt kommit överrens om ett äga spelaren 50% var.

Inter har som bekant visat intresse i Carvalho Men nu säger spelaren att han inte vill lämna Londonklubben, skriver FcInterNews.


I en lång intervju med Sky bekräftade inte Mourinho enbart sin position i laget även nästa säsong, utan talade även om framtida övergångar.

"Ricardo Carvalho är en av de bästa centrala försvararna i världen. För ett år sedan var det omöjligt att värva honom. Nu tror jag att det är möjligt. Jag tycker också om Quagliarella. I Milito och Motta har vi nu två viktiga spelare hos oss. Vi spelade med Ibra och vi hade aldrig en andra anfallare som tillräckligt kompletterade Ibra i anfallet. Jag tror för vårt 4-4-2 att Milito kan bli en viktig faktor, inte bara för de mål han gör, men också för den typen av spel han spelar. Med Thiago Motta kommer vårt mittfält att vara mycket mer kompakt och kraftfullt. Det finns en central försvarare med egenskaper som skiljer sig från dem vi redan har i laget. Jag är bekymrad av uppspelen från backlinjen. Vi har bra spelare, men vi måste ha säkrare uppspel.

Arnautovic är en verklig möjlighet för oss eftersom han är ung. Han har stor potential att bli en viktig spelare. Och så, laget behöver en nr 10. Stankovic gjorde ett fantastiskt jobb, men vi behöver honom till en annan position. Vi talar om Cassano, men jag vet inte om nr 10 skulle vara perfekt, jag ser honom som anfallare. En nr 10 bör kunna ta ett defensivt arbete också och jag vet inte om Antonio har disciplinen att göra det defensivt. Det är en otrolig talang som jag älskar så mycket."


Intervjun gjordes av Sky

Kommentera
Postat av: Inter!!!

Grym Blogg !!!

2009-05-22 @ 16:42:04
Postat av: Interista

e de nån som vet hur de ligger till me acquafresca? äger genoa honom helt nu eller är han bara delägd? fan om inter gav bort honom....

2009-05-22 @ 17:59:37
Postat av: Interista-4ever

Där har vi anledningen till att Mourinho inte ville ha Diego...

Va e de här för SKAMBUD som ryktas om Maicon!!??

Nån som vet hur de e med Arnautovic? E han nära?

2009-05-22 @ 21:51:39
Postat av: Anonym

När hade du tänkt att uppdatera ?

2009-05-24 @ 12:10:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback