Senaste nytt 12 maj 15:19

  • Hela åtta Interspelare är uttagna i det Italienska U15 landslaget. De är Matteo Mainini, Andrea Mira, Antonio Romano, Valerio Giordano, Giovanni Terrani, Marco Ferrara, Simone Pasa och Luca Garritano.
  • Kokainmissbrukaren Lapo Elkann har sagt till Ansa att han hoppas Milan vinner ligan.
  • Mourinho tog han till Chesela och nu vill han ta honom till Inter. Obi Mikel raporteras vilja jobba med Mourinho igen och Inter är villiga att betala ca 17 miljoner € för honom och erbjuda honom ett femårigt kontrakt. Detta enligt den brittiska pressen.
  • Corierre skriver att Fabregas inte är en dröm. Vill Moratti köpa honom så kommer han göra det. Inter väntas rensa truppen i sommar och kommer få in pengar av både försäljningar och dyra löner som försvinner. Då Moratti gick ut och sa att Inter behöver en anfallare, två mittfältare och en back, så har Corierre börjat spekulera på vilka det kan vara. De tippar på följande spelare till Inter i sommar: Milito, Mikel, Fabregas. Vilken back det blir har de inte uttalat sig om. Mycket pengar blir det.

    Ansa å andra sidan, skriver redan att förhandlingar mellan Inter och Arsenal är på gång. Arsenal uppges vilja ha 45 miljoner €. Frågan är om Inter är villiga att betala så mycket och om Fabgreas vill lämna Arsenal.
  • Nyckeln till att få Modric till Inter sägs ligga i Burdisso. Tottenham är väldigt intresserade i argentinaren. TMW skriver att Harry Redknapp vill förbättra sin skakiga backlinje. Frågan är om Burdisso då är rätt man och om Harry vet vad för spelare han får? 
  • Mustafa Demir, Hernanes agent, har i en intervju till TMW sagt att han förhandlar med en storklubb om sin klient. Han vill dock inte avslöja vilken klubb men säger att det handlar om en storklubb i Italien. "Mer kan jag inte säga i respekt för både klubben och spelaren", säger Mustafa. Dock så är han snabb med att säga att halva Europa har hört av sig.
  • Chelseas pris för Drogba: 17 miljoner €. Detta enligt britisk press.

Elkann, du ser drogad ut!



Karusellen fortsätter...

Kommentera
Postat av: Moqdad

Grymt bra blogg och uppdaterings tjänsten är riktigt bra!



Keep up the good work!



p.s. fortsätter du så här behöver jag inte besöka en annan sida under sommaren ;) d.s.



2009-05-12 @ 16:00:23
URL: http://moqdad.alsaaid.net
Postat av: Henrik

Tja!



Vill återigen tacka för sina uppdates!

Hoppas att du orkar hålla på ända in i mål!, denna mercato kan bli ngt alldeles extra!

Stort tack!

//Henrik

2009-05-12 @ 16:02:29
Postat av: Henrik

Lapo verkar onekligen ha järnkoll på läget

Det ser man från hans osedvanlig alerta blick.....

//Henrik

2009-05-12 @ 16:04:25
Postat av: F

Tackar. Ska hålla på tills serien drar i gång och även efter det :)



Ja, Elkann ser ut att ha snortat en och annan

2009-05-12 @ 16:08:16
Postat av: Smurfen

När jag läste TMW så såg jag artikeln om Hernanes men i den jag läste sa hans agent inte att de var en storklubb i Italien som han förhandlade med. Han sa typ bara "inga kommentarer" på flera frågor som gällde de här med transfers ang. Hernanes o sen de där om att halva Europa e intresserade...

2009-05-12 @ 16:24:53
Postat av: Max

Cesc skulle vara en dröm! Han är ju knappast bortskämd med titlar och går nog inte till ett lag i samma liga. Spanien är mycket troligare men man kan alltid hoppas!



Angående Hernanes så måste ju agenten mena Inter?

2009-05-13 @ 15:15:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback